Новини

Опознайте я с нас, България – нашата родина!

01.03.2021

По повод 3 Март, Националният празник на България, членовете на Съюза на екскурзоводите в България, излизат с официален призив към българските граждани да пътуват в България и да опознават с местен екскурзовод нейните забележителности.

Ние ще Ви покажем и разкажем, а вие ще кажете: Дойдох, Видях, Обикнах!

С местен екскурзовод из българските градове, Вашата разходка ще бъде много по-вълнуваща. Туристи от цял свят пътуват и в градовете, които посещават, наемат местен екскурзовод.

Нека и ние българите наемаме местни екскурзоводи през 2021 г., за да опознаваме по-пълноценно нашите градове!

Членовете - екскурзоводи на нашата организация Ви очакват в различни български градове с интересни пешеходни обиколки. Работата на екскурзовода е точно тази – да съпровожда туристите по маршрута и да им разказва исторически, географски и любопитни факти.

Нашите членове - екскурзоводи споделят готовност за работа на специални преференциални цени за българските граждани, като индивидуални туристи или в група, през туристически сезон 2021 г.

Изберете града, който искате да посетите през 2021 г. и се свържете с местен екскурзовод за Вашата пешеходна разходка! Направете своя избор от нашия лист с екскурзоводи ето тук: https://www.bulguide.bg/find-your-guide

ОЧАКВАМЕ ВИ!


  Back